.

5.5.2016

Olohuoneen aamu, ja kohti aurinkoista päivää

Hämmästyttävä vapaapäivä tässä näin. Mutta eipä syytä nikotella vastaan! Aamu käynnistyi tunnin koiralenkillä. Nyt koira on etsinyt itselleen kivan päikkäripaikan, ja minä ajattelin seuraavaksi hinnoitella hieman tavaroita kirppikselle. Päivä on niin mainio, että taidan kirpparilla käynnin ja herttasen nettitilausten pakkaamisen jälkeen lähteä kevään ensimmäisille ulkoilmakahveille. Tuhannen Tuskan Kahvila voisi olla päivän valinta viihtyisään kahvitteluhetkeen.

Aurinkoista helatorstaita! Aurinkoisen päivän kuvituksissa pääset kurkkaamaan meidän olohuoneesemme juuri nyt. Valkoiset liljat hehkuvat IKEAn PS-malliston isossa vaasissa ja taustalla keikkuu Atelier Sukhan lokta-paperista valmistettu viiriketju. Vanhan vihreän sohvan tyynyvalikoimassa on tällä hetkellä myös pieni pinkki häivähdys. Metallinhohtoa sisustukseen tuovat aivan pienen pienet yksityiskohdat kuten Pip Studion kahvikupin ja kukkavaasin kultaiset koristeet sekä väärin päin käännetty vanha kuparinen tuikkukuppi.

PS. Jos liikut perjantaina tai lauantaina Loviisassa, tule piipahtamaan myös meillä herttasella (Mariankatu 20, Loviisa). Kaikkiin ostoksiin tulee nyt Merakin vapaavalintainen tuote kaupan päälle.



8 kommenttia:

  1. Oli kyllä aivan täydellinen päivä <3
    Ihanaa torstai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama aurinkoinen tykitys taitaa jatkua nyt useamman päivän. Kerrassaan mainiota!

      Hyvää loppuviikkoa!

      Poista
  2. The cup with the flower is such a lovely decor detail!

    https://beautyfollower.blogspot.gr/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! I love small details like this too :)

      Poista
  3. Kauniita yksityiskohtia teidän olohuoneessa. Ja onpa meitä nyt hemmoteltu auringolla, tuli kiire somistaa terassia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aurinkoa on piisannut tosiaan... aivan mainio juttu :) Mulla terassin sisustustelut on vielä kaukainen haave, sillä terassin kansi pitäisi käsitellä ekana. Pikku hiljaa...

      Poista
  4. Todella kauniita sisustuselementtejä teillä. Ihanasti korostavat kesä aurinkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aurinko & kesä toivotellaankin lämpimästi tervetulleeksi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...