.

31.7.2012

Makuja











































On ne vaan niin ihania! Joka päivä istutuslaatikoista löytyy uutta kivaa ihmeteltävää, ja ruoanlaittoon voi käydä napsaisemassa salaattia ja yrttejä. Eilen poimin myös kesäkurpitsoja grillattaksi. Kuinka parista taimesta voi tullakin ihan älyttömästi satoa? Kurpitsoista tulen taatusti intoilemaan vielä myöhemmin lisää.

4 kommenttia:

  1. Anne, koitas ensi keväänä munakoisoa. Minä olen hulluna munakoisoon, mutta ostan ne aina kaupasta. Serkkuni täräytti tuosta vaan kasvihuoneen ja nyt siellä kasvaa munakoisoja! Kävin katsomassa niiden kauniita liloja kukkia ja jo kukka oli lupaus herkusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa se munakoiso vaatia sitä kasvihuonetta, mutta mielellään minä sitäkin koittaisin. Itse tykkään kovasti esim munakoisolasagnesta (kepittää heittämällä jauhelihaversion) ja välillä silmiin osuu uusia kiinnostavia ohjeita (esim appelsiineja ja hunajaa -blogista).

      Tänä kesänä laiton avomaalle myös paprikaa, mutta se vaikuttaa myös kovasti kasvihuonetyypiltä. On ehtinyt nyt vasta hädin tuskin kukkia :)

      Poista
  2. Apua, mulla aina nuukahtaa kaikki yrttöset heti kättelyssä, vaikka mitä tekisi! Ja sitten on tyydyttävä kaupan antimiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minullakin yrtit kupsahtaa sisätiloissa, koska en muista kastella yrttejä riittävän usein. Tuolla ulkona ne pärjäävät suurin piirtein itsekseen, joten satoakin syntyy :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...