.

26.3.2012

Ikean kesä 2012 - Pinkki tuulahdus

Ikean kesätuotteet tulevat myymälöihin maanantaina toinen huhtikuuta. Ikean sivustolta löytyy jo pdf-muotoinen kuvasto, jonka kanssa pääsee hieman suunnittelemaan ja ihmettelemään, että millaisia hankintoja sitä tälle kesälle voisi ajatella. Meillä on jokunen Roxö-sarjan valkoinen tuoli, joten voisi olla johdonmukaista hankkia vaikka pari samaisen sarjan lepotuolia. Tänä keväänä Roxö- ja Vågö-sarjojen istuimia saa myös herkullisen pinkissä sävyssä. Pinkki voisi olla se piristävä poikkeus muuten hillittyjen mustien ja valkoisten pihakalusteiden sekaan. Kesäkalusteissa vilahtelee myös keltaisia vaihtoehtoja tulevana sesonkina.



















Kesä 2012 mallistossa huomioni kiinnittyi erityisesti Högsten-nimiseen uutuuteen. Sarjaan on saatavilla ruokapöydän tuoli sekä lepotuoli raheineen. Högsten on muovirottinkia, ja ainakin kuvissa muotoilultaan sangen kiinnostava. Muovirottinki on ilmeisen säänkestävää, mutta itse mietin lähinnä istuinmukavuutta. Shortsikelien aikaan paljaat kintut voivat saada jännän kuvion muovirottingin muodoista, tai sitten istuin vaatii jo muutenkin jonkinlaisen pehmusteen käyttöä. Kaunis tuo lepotuoli on joka tapauksessa!




























Toukokuussa on Ikean Ps-sarjaan tulossa myös metallinen lepotuoli, joka on kaiken lisäksi pinottava. Tälläiset metalliset lepotuolit voisivat palvella jossain määrin myös sisätiloissa talviseen aikaan. Tai sitten ensi kesänä pitää vain saada rakennettua se ulkovarasto, jotta pulkat, pyörät ja kesäkalusteet saadaan suojattua käyttökauden päätyttyä. Ihana kuitenkin suunnitella tuota kesää!

Kuvat: Ikea ©

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...